Tillidsekspeditionen

Tillidsekspeditionen

Tillidsekspeditionen

Tillidsekspeditionen

Thursdays 17:00

Marco Fortuna blaffer rundt i Europa sommeren og efteråret 2024 for at tale med mennesker, der samler ham op. Formålet med Tillidsekspeditionen er at udforske møder mellem fremmede og dele resultaterne i en ugentlig podcast og portrætter.

Tillidsekspeditionen er lavet af mig, Marco Fortuna. I sommeren og efteråret 2024 blaffer jeg rundt i Europa for at tale med og lytte til mennesker, som holder ind til siden.

Formålet med Tillidsekspeditionen er at udforske, hvad der sker i de særlige rum, som opstår, når fremmede mødes for første gang. Med en udadrettet opmærksomhed vil jeg prøve at dykke ned i spændingsfeltet mellem den tillid og den uforudsigelighed, som gennemstrømmer de umiddelbare møder. Mit håb er, at det vil resultere i interessante samtaler, som på en empatisk måde fortæller noget om de mennesker, som samler mig op.

Jeg forsøger at udgive én ugentlig podcastepisode med interviews, lokale lyde og musik fra den forgange uges rejse og møder. Omkring hver anden dag offentliggøres udvalgte portrætter af de medvirkende. Alle slags ideer, tanker og kommentarer angående rejsen modtages meget gerne.

Tillidsekspeditionen produceres, redigeres og udgives kun af mig og drives uden reklamer eller anden kommerciel støtte. Hvis man har lyst til at støtte projektet økonomisk, har jeg oprettet en MobilePay Box: 6354ZY.

   

past shows